Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT: Okocimski

Nie pojadą na mecz, bo... nie ma za co? 12 lata 2 miesiąc temu #4742

• fake Avatar
  • fake
LOLEK napisał:
Czy to prawda że Carlsberg od czerwca wycofał się z finansowania Okocimskiego bo w Zarządzie OKS nie ma z kim gadać. Taka informacja wyszła z tej firmy na zewnątrz.
Nie, to nieprawda !

Nie pojadą na mecz, bo... nie ma za co? 12 lata 2 miesiąc temu #4743

• Harnaś Avatar
  • Harnaś
fake napisał:
LOLEK napisał:
Czy to prawda że Carlsberg od czerwca wycofał się z finansowania Okocimskiego bo w Zarządzie OKS nie ma z kim gadać. Taka informacja wyszła z tej firmy na zewnątrz.
Nie, to nieprawda !

No nie wiem czy nie... mam znajomego przedstawiciela handlowego (prywatnie kibica piłkarskiego) i zdradził mi, że w firmie coś się mówi na ten temat od jakiegoś czasu. Więc coś jest na rzeczy. Z resztą wcale się nie dziwię. Będąc prezesem dużej firmy zależałoby mi na dobrym wizerunku. A utożsamianie się z obecnym Okocimskim chluby firmie raczej nie przynosiło...

Nie pojadą na mecz, bo... nie ma za co? 12 lata 2 miesiąc temu #4750

• Wiesiek Avatar
  • Wiesiek
Czy jest szansa aby w Klubem zarządzał Prezes z prawdziwego zdarzenia i zmienił sposób zarządzania i administrację w Klubie . Zadaje sobie pytanie czy firma Can-Pack ma pieniądze które nie przynoszą oczekiwanych efektów na mecz przychodzi około 150 kibiców.

Okocimski 12 lata 2 miesiąc temu #4751

• wiślak Avatar
  • wiślak
Firma Can-Pack na pewno ma pieniądze i pewnie z chęcią by je wyłożyła, gdyby miała do czynienia z profesjonalnym zarządem klubu i ludźmi, którzy wiedzieliby jak poprowadzić drużynę. Gdyby było jak trzeba, to na mecze przychodziłoby komplet widzów, jak miało to miejsce na najlepsze mecze w II lidze kilka lat temu. Za przykład na duże inwestycje Can-Packu niech posłuży koszykarska kobieca Wisła Can-Pack Kraków. Pompują tam pieniądze, są wyniki, są kibice, jest drużyna. Wszyscy zadowoleni i o to chodzi. A w Brzesku.... ucieszył się zarząd bo dostał pieniądze z Can-Packu i to by było na tyle. Zero działań, spłata długów, zatrudnienia pociotków i znajomych i... II liga :( przykre ale prawdziwe.

Okocimski 12 lata 2 miesiąc temu #4752

• Stach Avatar
  • Stach
Wy się tu zastanawiacie czy Okocimski pojedzie do Świnoujścia, a mnie ciekawi czy II trener, pan Przytuła pojedzie z drużyną do Tych, bo dziś "pracuje" w Lizbonie na meczu finałowym LM i ciekawe czy zdąży wrócić na mecz ligowy. Widać, co jest dla niego priorytetem...

Okocimski 12 lata 2 miesiąc temu #4753

• Ufo Avatar
  • Ufo
No to kto kur...podpisał z nim kontrakt niech teraz ze swoich pieniędzy wraca. Pawełek czy ci szmacia,,,szarliński i włodarczyk te przybłędy.

Nie pojadą na mecz, bo... nie ma za co? 12 lata 2 miesiąc temu #4754

• wstyd Avatar
  • wstyd
Kibic napisał:
To jakaś masakra jest :-( Na stronie internetowej brzeskich kibiców ukazała się informacja, ze Okocimski KS może nie pojechać na mecz z Flotą Świnoujście, bo... nie ma pieniędzy! Do czego Pan doprowadził, Panie Burmistrzu?!
www.brzescyfanatycy.pl/aktualnosci/czy-o...edzie-do-swinoujscia

W sumie to po co tam mają jechać? Do Tych dzisiaj też lepiej, żeby nie jechali. kolejna porażka, śrubowany niechlubny rekord kolejnych meczów bez zwycięstwa. Stracą tylko pieniądze na przejazdy. A tak to pan Przytuła będzie mógł spokojnie poświęcić się na komentowanie meczów w nc+, a nie zaprzątać sobie głowę meczami o nic...

Nie pojadą na mecz, bo... nie ma za co? 12 lata 2 miesiąc temu #4755

• kibic Avatar
  • kibic
Sam Przytuła, Grzegorzewski i inni nie przyszli do OKS tylko ktoś ich ściągnął i podpisał z nimi umowy.

Nie pojadą na mecz, bo... nie ma za co? 12 lata 2 miesiąc temu #4800

• aga Avatar
  • aga
kibic napisał:
Sam Przytuła, Grzegorzewski i inni nie przyszli do OKS tylko ktoś ich ściągnął i podpisał z nimi umowy.

dwie nasze drużyny lecą w dół, świetnie spisujący się w poprzedniej rundzie zespól Jadowniczanki oraz Okocimski, a wszystko z powodu niskich dotacji z urzędu miasta. W Jadownikach brakuje już na przejazdy i zakup mineralnej i gdyby nie drobni sponsorzy byłoby już posprzątane.

Nie pojadą na mecz, bo... nie ma za co? 12 lata 2 miesiąc temu #4801

• prawda Avatar
  • prawda
aga napisał:
kibic napisał:

dwie nasze drużyny lecą w dół, świetnie spisujący się w poprzedniej rundzie zespól Jadowniczanki oraz Okocimski, a wszystko z powodu niskich dotacji z urzędu miasta. W Jadownikach brakuje już na przejazdy i zakup mineralnej i gdyby nie drobni sponsorzy byłoby już posprzątane.
No i bardzo dobrze ! Nie życzę sobie aby moje pdatki były przeznaczane na czyjeś fanaberie !

Okocimski 12 lata 1 miesiąc temu #4813

• OKOCIMSKI - III Liga ! Avatar
  • OKOCIMSKI - III Liga !
Okocimski rozważa rozpoczecie kolejnych rozgrywek od III ligi !

BRAWO, BRAWO, BRAWO ! Wreszcie męska decyzja !

Okocimski 12 lata 1 miesiąc temu #4815

• Andrzej Avatar
  • Andrzej
Panie listonoszu Szarliński, zanim odejdziesz, to na czerwcowym Walnym Zebraniu członkowie klubu rozliczą Ciebie i Twoje podejrzane wynagrodzenia z klubowej kasy!!!

szarlinski-chce-odejsc.jpg

Okocimski 12 lata 1 miesiąc temu #4816

• Al Capone Avatar
  • Al Capone
Co k.... ??!!!! Jaka III liga???!!! Ja wam dam III ligę. Jak do tego dojdzie, to przecież Prezesa i cały Zarząd wywieziemy z siedziby klubu na taczkach!!!!!!! Nie dajmy zniszczyć naszego Okocimskiego!!!!!!!

Okocimski 12 lata 1 miesiąc temu #4817

• herszt Avatar
  • herszt
Ten Pajac wypowiada się w imieniu Klubu, kto on jest naściągał zawodników i od każdego dostawał rebuchę a w Klubie podpisał Pawełek z nim umowę z odprawą płatną 6 miesięczną. PRZEKRĘT STULECIA.

Okocimski 12 lata 1 miesiąc temu #4820

• Urzędnik Avatar
  • Urzędnik
W Urzędzie Miasta władze są zadowolone mają to czego chcieli a więc 3 ligę. Poprzez swojego człowieka Pawełka osiągnęli swój cel i nie muszą się martwić o finansowanie 1 ligi. Brawo Romek jeszcze Burmistrzowi po raz drugi zawnioskujcie o mecenasa sportu razem z Nieciem z okręgu brzeskiego.
Time to create page: 0.122 seconds
Zasilane przez Forum Kunena ::