Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT: Spotkanie opłatkowe rodziny PSL

Spotkanie opłatkowe rodziny PSL 11 lata 3 miesiąc temu #2415

• Robert M. Avatar
  • Robert M.
W auli delegatury Urzędu Wojewódzkiego w Tarnowie odbyło się dziś spotkanie opłatkowe członków oraz sympatyków Polskiego Stronnictwa Ludowego. Gościem honorowym spotkania był Minister Pracy i Polityki Społecznej Władysław Kosiniak-Kamysz. Obecni byli również europosłowie, posłowie i samorządowcy nie tylko spod znaku koniczyny, a także duchowni z biskupem nominatem Stanisławem Salaterskim na czele.

Poniżej kilka zdjęć ze spotkania (fot. Michał Gniadek):

dsc_8889.jpg

dsc_8913.jpg

DSC_8931.JPG

dsc_8884.jpg

DSC_8888.JPG

dsc_8886.jpg

DSC_8936.JPG

dsc_8915.jpg

Spotkanie opłatkowe rodziny PSL 11 lata 3 miesiąc temu #2416

• hit Avatar
  • hit
Czesiu z Adasiem na szpicy PSL.

Spotkanie opłatkowe rodziny PSL 11 lata 3 miesiąc temu #2417

• pis Avatar
  • pis
hit napisał:
Czesiu z Adasiem na szpicy PSL.
Zachowują się podobnie jak całe PSL czyli jak prostytutki. Sprzedadzą się każdemu.

Spotkanie opłatkowe rodziny PSL 11 lata 3 miesiąc temu #2418

• Politolog Avatar
  • Politolog
Co ty jesteś tak bardzo zdenerwowany operując wyzwiskami oni nie są członkami PSL a gościnnie PSL zaprasza ich na opłatek. Ja też bym poszedł chyba to nic złego.

Spotkanie opłatkowe rodziny PSL 11 lata 3 miesiąc temu #2420

• wyżera Avatar
  • wyżera
Politolog napisał:
Co ty jesteś tak bardzo zdenerwowany operując wyzwiskami oni nie są członkami PSL a gościnnie PSL zaprasza ich na opłatek. Ja też bym poszedł chyba to nic złego.
A pewnie ! Koryto za darmo !

Spotkanie opłatkowe rodziny PSL 11 lata 3 miesiąc temu #2421

• prawda Avatar
  • prawda
Politolog napisał:
A gdzie jest napisane, że są członkami PSLu? Jest napisane, że zachowują się jak k.wy bo sprzedadzą się każdemu.

Spotkanie opłatkowe rodziny PSL 11 lata 3 miesiąc temu #2422

• matik Avatar
  • matik
prawda napisał:
Politolog napisał:
A gdzie jest napisane, że są członkami PSLu? Jest napisane, że zachowują się jak k.wy bo sprzedadzą się każdemu.

Ty też się sprzedajesz bo pracujesz u lesia, i z tego co wiem dope mu ciągle liżesz

Spotkanie opłatkowe rodziny PSL 11 lata 3 miesiąc temu #2423

• grzesiek Avatar
  • grzesiek
matik napisał:
prawda napisał:
Politolog napisał:

Ty też się sprzedajesz bo pracujesz u lesia, i z tego co wiem dope mu ciągle liżesz

Juz teraz pracuje sprzedwczyk u jawora, zdrajca jeden, poszedł bo tam ma lepsze koryto i znowu będzie ryjmem pokopywał wszystkich aby dostać okłap w postaci premi
Time to create page: 0.191 seconds
Zasilane przez Forum Kunena ::