Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT: Czy Gmina Brzesko straci 15 mln zł dotacji z UE ?!

Czy Gmina Brzesko straci 15 mln zł dotacji z UE ?! 12 lata 4 miesiąc temu #3562

• obserwator Avatar
  • obserwator
Na tym forum prawdę się pisze bo Kwaśniaków nie można kupić i są niezależni finansowo. Kundelki Wawryki piszą za drobne co im Bigaj i Tyrkiel rozkażą taka jest prawda. Był taki co chciał prowadzić to forum dostał kilka telefonów od urzędników Miasta i zesrał się w pory ( wystraszony teraz robi zdjęcia na meczach piłkarskich ). Takich dupków jest więcej.

Czy Gmina Brzesko straci 15 mln zł dotacji z UE ?! 12 lata 4 miesiąc temu #3563

• obywatel Avatar
  • obywatel
obserwator napisał:
Na tym forum prawdę się pisze bo Kwaśniaków nie można kupić i są niezależni finansowo. Kundelki Wawryki piszą za drobne co im Bigaj i Tyrkiel rozkażą taka jest prawda. Był taki co chciał prowadzić to forum dostał kilka telefonów od urzędników Miasta i zesrał się w pory ( wystraszony teraz robi zdjęcia na meczach piłkarskich ). Takich dupków jest więcej.
Nie zapominaj synku, że Kwaśniaki są na publicznym garnuszku i z tą niezależnością nie do końca jest tak jak piszesz. Tatuś owszem pracuje w prywatnej spółce ale jego dni są policzone. Związkowców coraz mniej w niedługo nie będzie komu przewodniczyć. Wszyscy mają go dość od zarządu po szeregowego pracownika. Już niedługo wszystko się wyjaśni.

Czy Gmina Brzesko straci 15 mln zł dotacji z UE ?! 12 lata 4 miesiąc temu #3564

• do synka Avatar
  • do synka
To jest prywatny zakład i Czesiek nie jest na etacie płaconego związkowca matołku , ma inne stanowisko udziela pożyczek i prowadzi fundusz socjalny, sam ostatnio podpisywałem umowę o pożyczkę u niego. aleś matołek byle co zjesz i byle co mówisz i piszesz.

Czy Gmina Brzesko straci 15 mln zł dotacji z UE ?! 12 lata 4 miesiąc temu #3565

• obeznany Avatar
  • obeznany
Lepiej żeby tych związków Gagatków , Kwaśniaków nie było bo w spółce puszki napojowej nie mają związków i lepsze są zarobki i premie i nie ma sezonowych pracowników benefit , Tyle.

Czy Gmina Brzesko straci 15 mln zł dotacji z UE ?! 12 lata 4 miesiąc temu #3566

• poinformowany Avatar
  • poinformowany
do synka napisał:
To jest prywatny zakład i Czesiek nie jest na etacie płaconego związkowca matołku , ma inne stanowisko udziela pożyczek i prowadzi fundusz socjalny, sam ostatnio podpisywałem umowę o pożyczkę u niego. aleś matołek byle co zjesz i byle co mówisz i piszesz.
Gdyby nie funkcja przewodniczącego zz Czesiek byłby od dawna za bramą blaszanki ! Członków zz ma coraz mniej (ok. 5 osób) i ani się nie obejrzymy jak będzie po Cześku.

Czy Gmina Brzesko straci 15 mln zł dotacji z UE ?! 12 lata 4 miesiąc temu #3567

• obserwator Avatar
  • obserwator
obeznany napisał:
Lepiej żeby tych związków Gagatków , Kwaśniaków nie było bo w spółce puszki napojowej nie mają związków i lepsze są zarobki i premie i nie ma sezonowych pracowników benefit , Tyle.
Nareszcie ktoś napisał prawdę. To pokazuje do czego prowadzi działalność związków i związkowców.

Czy Gmina Brzesko straci 15 mln zł dotacji z UE ?! 12 lata 4 miesiąc temu #3569

• Mieszkaniec Avatar
  • Mieszkaniec
Proponuje swoje żale wylewać na swoich forach zakładu a nie na zewnątrz. A propo kanalizacji ,czy kto wie kiedy to zebranie z v-ce Prezesem WFOŚ i GW w Krakowie Panem Janem Musiałem ma się odbyć.

Czy Gmina Brzesko straci 15 mln zł dotacji z UE ?! 12 lata 4 miesiąc temu #3570

• intrernauta Avatar
  • intrernauta
Mieszkaniec napisał:
Proponuje swoje żale wylewać na swoich forach zakładu a nie na zewnątrz. A propo kanalizacji ,czy kto wie kiedy to zebranie z v-ce Prezesem WFOŚ i GW w Krakowie Panem Janem Musiałem ma się odbyć.
Po co spotkanie ? Tu jest wszystko napisane.
www.wfos.krakow.pl/

PS Co, kampanie wyborczą chce rozpocząć ?

Czy Gmina Brzesko straci 15 mln zł dotacji z UE ?! 12 lata 4 miesiąc temu #3571

• nikoś Avatar
  • nikoś
Przecież nie startuje w wyborach samorządowych (chyba że do europarlamentu).

Czy Gmina Brzesko straci 15 mln zł dotacji z UE ?! 12 lata 4 miesiąc temu #3572

• Romek Avatar
  • Romek
Chodzi o to żeby wyjaśnił Pan Musiał jaką dotację dostaniemy do przydomowych oczyszczalni ścieków która jest ekologiczna bo przyłącza są drogie i póżniej opłaty za ścieki a nas na takie wydatki nie stać.

Czy Gmina Brzesko straci 15 mln zł dotacji z UE ?! 12 lata 4 miesiąc temu #3573

• kanalizator Avatar
  • kanalizator
Romek napisał:
Chodzi o to żeby wyjaśnił Pan Musiał jaką dotację dostaniemy do przydomowych oczyszczalni ścieków która jest ekologiczna bo przyłącza są drogie i póżniej opłaty za ścieki a nas na takie wydatki nie stać.
A niby dlaczego masz dostać dopłatę do oczyszczalni ? Przyłącz do kanalizacji nie pasuje bo drogi. Przydomowa oczyszczalnia nie pasuje, bo droga i ma być dotacja bo jak nie to winny Wawryka. Ludzie czasy gdy było za darmo już się skończyły i nie wrócą.

Czy Gmina Brzesko straci 15 mln zł dotacji z UE ?! 12 lata 4 miesiąc temu #3574

• Romek Avatar
  • Romek
Dowiedziałem się że istnieje taka możliwość to dlaczego Mieszkańcy nie mogą skorzystać.

Czy Gmina Brzesko straci 15 mln zł dotacji z UE ?! 12 lata 4 miesiąc temu #3575

• Anonim Avatar
  • Anonim
Romek napisał:
Dowiedziałem się że istnieje taka możliwość to dlaczego Mieszkańcy nie mogą skorzystać.

Czy Gmina Brzesko straci 15 mln zł dotacji z UE ?! 12 lata 4 miesiąc temu #3576

• kanalizator Avatar
  • kanalizator
Romek napisał:
I tą ofertę ma niby przedstawić v-ce prezes WFOŚ w Krakowie?!

Czy Gmina Brzesko straci 15 mln zł dotacji z UE ?! 12 lata 4 miesiąc temu #3599

• ja Avatar
  • ja
Pan Musiał odwiedza gminy przecina wstęgi to swoim Mieszkańcom powinien przedstawić możliwości Funduszu w pozyskiwaniu środków przez zwykłego Kowalskiego. Podobno startuje do Sejmiku z P O.
Time to create page: 0.210 seconds
Zasilane przez Forum Kunena ::