Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT: Po powodzi w Jadownikach - za i przeciw rządących

Po powodzi w Jadownikach - za i przeciw rządących 11 lata 9 miesiąc temu #3

• Piter Avatar
  • Piter
ooo widzę że wreszcie nikt nie będzie usuwał postów ludzi którzy piszą prawdę, bo większość forów i dziennikarzy to parobki Wawryki i Tyrkla i usuwają wszystkie posty jak się prawdę napiszę. wiem bo moje posty nigdy nie pojawiały się gdy tylko wpisałem słowo słusznej krytyki. brawo niech im się nie upiecze, niech ludzie wiedzą o wszystkim co robią te nieudaczniki
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

:) Wolne Brzesko 11 lata 9 miesiąc temu #4

• Andrzej Avatar
  • Andrzej
Jak bardzo się cieszę że możemy się swobodnie wypowiadać, pytam kiedy będzie zebranie z poszkodowanymi których mienie zostało zalane i z kim mamy się kontaktować. Słyszałam że będą prawnicy i Burmistrzowie oraz Wójtowie Gmin których spotkała podobna tragedia aby nam prawdę powiedzieć jak w swoich Gminach pomagali Mieszkańcom.

:)odważni 11 lata 9 miesiąc temu #8

• Józek Avatar
  • Józek
Mało jast takich jak wy ,reszta ludzi jest zastraszonych.

:) 11 lata 9 miesiąc temu #9

• alek Avatar
  • alek
ciekawe czy chłoptasie w urzędzie miasta wiedza o forum, bo jeśli tak to dzisiaj wc na I pietrze będzie zakorkowane

:) KOP 11 lata 9 miesiąc temu #11

• Informacja Avatar
  • Informacja
Grupa Inicjatywna Komitetu Obrony Poszkodowanych uprzejmie informuje zainteresowanych Mieszkańców wypłaceniem Rekompensat za poniesione straty w wyniku zalań i podtopień swoich domostw po ostatnich obfitych opadach deszczu o kontakt pod NR TEL 502-429-468 lub pod Adres e-mail anym @ interia .pl. Nadmieniamy że w Sierpniu br odbędzie się Zebranie ze wszystkimi zainteresowanymi którzy zgłoszą się pod podany nr telefonu do 10go sierpnia.W zebraniu udział wezmą Kancelaria Adwokacka oraz Burmistrzowie i Wójtowie z Małopolski którzy uczciwie i precyzyjnie wyjaśnią w jaki sposób wypłacali odszkodowania w podobnych przypadkach poszkodowanym Mieszkańcom w swoich Gminach, o miejscu i terminie zebrania zostaną Państwo osobiście poinformowani.
Pozdrawiamy.

:) KOP 11 lata 9 miesiąc temu #13

• nowy Avatar
  • nowy
test

:) Nieprawidłowości 11 lata 9 miesiąc temu #18

• poszkodowany mieszkaniec Avatar
  • poszkodowany mieszkaniec
Prawda jest taka że zaniedbania Urzędu Miasta są skandaliczne. Rowy są nie koszone, przepusty niedrożne, i ludzi zalewa ,ci mieszkańcy zdesperowani którzy napisali do Gazety Krakowskiej mieli rację a gdy ponownie ich woda z kanału zaleje za zaniedbania Burmistrza Brzeska skierują sprawę do prokuratury o popełnienie przestępstwa przez Burmistrza Grzegorza Wawrykę.

:)Wielki Amerykon 11 lata 9 miesiąc temu #24

• Rysiek Avatar
  • Rysiek
Pokazaliście że można założyć forum niezależne dla społeczeństwa Brzeska a nie Brzesko ws sterowane ze Stanów i cenzurowane w Urzędzie Miasta za pieniądze podatników. Brawo,tylko podpowiem wam musicie tą waszą stronę rozreklamować poprzez puszczenie kolejnych ulotek do każdego domu to robi robotę., zresztą macie z tego co wiem doradcę profesjonalnego Marketingowca ps.Czesio.

:)Pozwy zbiorowe 11 lata 9 miesiąc temu #28

• Poszkodowany Avatar
  • Poszkodowany
Chciałem zapytać o pozwy zbiorowe które można składać w Sądzie , czy będzie informacja na tym zapowiadanym Zebraniu.
Dzwoniłem do Ogólnopolskiego Stowarzyszenia NIEPOKONANI 2012 które współpracuje z programem w TV Polsat ,Państwo w Państwie, i są otwarci na takie informacje o pokrzywdzonych przez Samorządy , Urzędy Państwowe ,Policję ,Prokuraturę i Sądy. Można założyć oddział w Brzesku.

Jadowniki 11 lata 9 miesiąc temu #35

• Lech Avatar
  • Lech
W Jadownikach ludzie wkur...bo nic niedostali za szkody od Miasta chyba że Proboszcz dostał kasę którego Burmistrz Grzegorz Wawryka wykorzystuje żeby go bronił ,bo w ulotce go atakują.Zebranie ujawni prawdę co się poszkodowanym należy prawnie.....doś już mamienia Ludzi nieprawdziwymi informacjami przez swoje media i tak ma działać biuro promocji z Panem Bigajem na czele. Wstyd.

:) 11 lata 9 miesiąc temu #38

• :) Avatar
  • :)
na pochody, parafie, elewację kościoła Wawryka ma kasę, a na powodzian ??

:) 11 lata 9 miesiąc temu #40

• Olek Avatar
  • Olek
ha powiem Wam ze Bochnia to metropolia przy tym co macie w Brzesku ... 17 miasto umieraaaa jak w Westernie ;p autostrade wybudowali to do Brzeska nikt nie przyjeżdza bo niby po co hhehehehe nawet ogródka piwnego nie ma na rynku bożeee ale dramat macie prohibicje i miastem rządzi kler a burmistrz śpiewa i rozdaje dyplomy w kościele tyle umie ... zeby babć kościlkowych nie stracic bo najlatwiej je omamić

:)Kanał Jasień 11 lata 9 miesiąc temu #44

• Longin Avatar
  • Longin
Jeżeli Burmistrz Grzegorz Wawryka nie wyczyści do porządku tego kanału w Jasieniu i nas mieszkańców ponownie zaleje bo idą deszcze ,to za poniesione straty my Mieszkańcy Jodłówki zgłaszamy sprawę do prokuratury w Bochni o niegospodarność włodarza waszego Miasta i to samo powinni zrobić mieszkańcy Jadownik.

Tygodnik TEMI 11 lata 9 miesiąc temu #49

• Stefan Avatar
  • Stefan
Przeczytałem dzisiaj artykuł Pani Zofii Sitarz że w Brzesku zaczęła się kampania wyborcza a Burmistrz twierdzi że treść ulotki którą otrzymali Mieszkańcy to stek bzdur i złożył zawiadomienie na Policję. Burmistrz Grzegorz Wawryka twierdzi też ,że autorzy ulotki ewidentnie wprowadzają ludzi w błąd i wtóruje mu radny Tadeusz Pasierb. Już nie mogę się doczekać tego zebrania z Mieszkańcami poszkodowanymi z udziałem Burmistrzów i Wójtów którzy w swoich gminach rozwiązali problemy w podobnych przypadkach. Burmistrz powinien być zaproszony i zobaczy się kto tu Kłamie.

Tygodnik TEMI 11 lata 9 miesiąc temu #50

• leon Avatar
  • leon
Stefan napisał:
Przeczytałem dzisiaj artykuł Pani Zofii Sitarz że w Brzesku zaczęła się kampania wyborcza a Burmistrz twierdzi że treść ulotki którą otrzymali Mieszkańcy to stek bzdur i złożył zawiadomienie na Policję. Burmistrz Grzegorz Wawryka twierdzi też ,że autorzy ulotki ewidentnie wprowadzają ludzi w błąd i wtóruje mu radny Tadeusz Pasierb. Już nie mogę się doczekać tego zebrania z Mieszkańcami poszkodowanymi z udziałem Burmistrzów i Wójtów którzy w swoich gminach rozwiązali problemy w podobnych przypadkach. Burmistrz powinien być zaproszony i zobaczy się kto tu Kłamie.
Nie rozumiem co ma policja do ulotki?, jesli burmistc uważa , ze ulotka kłamie nich sam założy sprawe ale w sądzie cywilnym a nie próbuje wyręczac się policją. Po to bedzie skandal jak wyjdzie, ze faktycznie policja zajmuje się szukaniem autorów ulotki bądż co badz, którzy chca poinformować mieszkańców o przysługujących im prawach
Time to create page: 0.176 seconds
Zasilane przez Forum Kunena ::