Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT: Czy mamy świadomość od kogo zależą losy Brzeska?

Czy mamy świadomość od kogo zależą losy Brzeska? 11 lata 8 miesiąc temu #557

• Wielcy uczeni Avatar
  • Wielcy uczeni
Przeglądając oficjalną stronę miasta Brzeska, na stronie głównej znalazłem informację z dnia 7-08-2013r. o posiedzeniu Komisji Rady Miejskiej. Ochoczo kliknąłem na słowo „więcej” i moim oczom ukazało się oto coś takiego:
Uprzejmie zawiadamiam, że posiedzenie Komisji Gospodarki Komunalnej Ochrony Środowiska i Rolnictwa Rady Miejskiej w Brzesku, odbędzie się w dniu :

21 sierpnia 2013 roku /środa/ o godzinie 9.00
========================================
w sali obrad Urzędu Miejskiego w Brzesku ul. Głowackiego 51

PROPONOWANY PORZĄDEK POSIEDZENIA:
1. Przyjęcie protokołu z ostatniego posiedzenia komisji.
2. Wizja lokalna terenów inwestycyjnych na terenie Gminy.
3. Przedstawienie informacji Naczelnika Wydziału Gospodarki Komunalnej i Mieszkaniowej na temat zakresu prac i problemów podejmowanych przez wydział. Informacja na temat ewentualnego zwiększenia zasobów budynków komunalnych i socjalnych.
4. Sprawy bieżące i wolne wnioski- rozpatrzenie pism skierowanych do komisji i projektów uchwał na sesję Rady Miejskiej w miesiącu sierpniu 2013 r.
Przewodnicząca Komisji Gospodarki Komunalnej
Ochrony Środowiska i Rolnictwa
Rady Miejskiej w Brzesku

mgr Katarzyna Pacewicz Pyrek

Z wielką uwagą prześledziłem zaproponowany porządek posiedzenia.
Komentarza wymagają dwie sprawy: po pierwsze Przewodnicząca Komisji Gospodarki Komunalnej Ochrony Środowiska i Rolnictwa – Radna mgr Katarzyna Pacewicz Pyrek oraz Jej członkowie: Tadeusz Pasierb, Krzysztof Ojczyk, Edward Knaga, Adam Kwaśniak Piotr Wyczesany oraz Anna Lubowiecka będą pochylać się i zapoznawać się z problemami podejmowanymi przez wydział WIDMO tj. Wydział Gospodarki Komunalnej i Mieszkaniowej oraz wysłuchiwać informacji naczelnika tego wydziału. Wydział Widmo, gdyż w strukturze organizacyjnej UM Brzeska takiego wydziału nie ma link: www.brzesko.pl/index.php?strona=wydzialy .
Kolejno komisja będzie informowana o ewentualnym zwiększeniu zasobów budynków komunalnych i socjalnych. Ta sama komisja na posiedzeniu w dniu 24 kwietnia 2012r. JEDNOGŁOŚNIE pozytywnie zaopiniowała uchwałę dotyczącą WYZBYWANIA SIĘ MIENIA KOMUNALNEGO poprzez sprzedaży mieszkań komunalnych z 90% bonifikatą link www.brzesko.pl/wnioski/275.pdf .
Wnioski powinny nasunąć się same …….
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

Czy mamy świadomość od kogo zależą losy Brzeska? 11 lata 8 miesiąc temu #558

• ojszczyk Avatar
  • ojszczyk
Wielcy uczeni napisał:
Przeglądając oficjalną stronę miasta Brzeska, na stronie głównej znalazłem informację z dnia 7-08-2013r. o posiedzeniu Komisji Rady Miejskiej. Ochoczo kliknąłem na słowo „więcej” i moim oczom ukazało się oto coś takiego:
Uprzejmie zawiadamiam, że posiedzenie Komisji Gospodarki Komunalnej Ochrony Środowiska i Rolnictwa Rady Miejskiej w Brzesku, odbędzie się w dniu :

21 sierpnia 2013 roku /środa/ o godzinie 9.00
========================================
w sali obrad Urzędu Miejskiego w Brzesku ul. Głowackiego 51

PROPONOWANY PORZĄDEK POSIEDZENIA:
1. Przyjęcie protokołu z ostatniego posiedzenia komisji.
2. Wizja lokalna terenów inwestycyjnych na terenie Gminy.
3. Przedstawienie informacji Naczelnika Wydziału Gospodarki Komunalnej i Mieszkaniowej na temat zakresu prac i problemów podejmowanych przez wydział. Informacja na temat ewentualnego zwiększenia zasobów budynków komunalnych i socjalnych.
4. Sprawy bieżące i wolne wnioski- rozpatrzenie pism skierowanych do komisji i projektów uchwał na sesję Rady Miejskiej w miesiącu sierpniu 2013 r.
Przewodnicząca Komisji Gospodarki Komunalnej
Ochrony Środowiska i Rolnictwa
Rady Miejskiej w Brzesku

mgr Katarzyna Pacewicz Pyrek

Z wielką uwagą prześledziłem zaproponowany porządek posiedzenia.
Komentarza wymagają dwie sprawy: po pierwsze Przewodnicząca Komisji Gospodarki Komunalnej Ochrony Środowiska i Rolnictwa – Radna mgr Katarzyna Pacewicz Pyrek oraz Jej członkowie: Tadeusz Pasierb, Krzysztof Ojczyk, Edward Knaga, Adam Kwaśniak Piotr Wyczesany oraz Anna Lubowiecka będą pochylać się i zapoznawać się z problemami podejmowanymi przez wydział WIDMO tj. Wydział Gospodarki Komunalnej i Mieszkaniowej oraz wysłuchiwać informacji naczelnika tego wydziału. Wydział Widmo, gdyż w strukturze organizacyjnej UM Brzeska takiego wydziału nie ma link: www.brzesko.pl/index.php?strona=wydzialy .
Kolejno komisja będzie informowana o ewentualnym zwiększeniu zasobów budynków komunalnych i socjalnych. Ta sama komisja na posiedzeniu w dniu 24 kwietnia 2012r. JEDNOGŁOŚNIE pozytywnie zaopiniowała uchwałę dotyczącą WYZBYWANIA SIĘ MIENIA KOMUNALNEGO poprzez sprzedaży mieszkań komunalnych z 90% bonifikatą link www.brzesko.pl/wnioski/275.pdf .
Wnioski powinny nasunąć się same …….
Czyli jakie ?

Czy mamy świadomość od kogo zależą losy Brzeska? 11 lata 8 miesiąc temu #559

• szczaw Avatar
  • szczaw
Naczelnikiem tego nieistniejącego wydziału czuje się Krzysztof Ojczyk. Ważniejszy od Boga. Wszyscy mają kłaniać mu się w pas i robic co on każe. Na szczęście Ojczyku czasy się zmieniają i nic nie jest wieczne. Podpiąłeś się pod PiS i myślisz, że będziesz rządził.
Pan Bóg nie rychliwy ale sprawiedliwy, więc i ciebie dopadnie sprawiedliwość :)
Time to create page: 0.147 seconds
Zasilane przez Forum Kunena ::