Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT: Okocimski

Okocimski 12 lata 10 miesiąc temu #1009

• ja Avatar
  • ja
Niestety faktycznie jest nas coraz mniej ale członków i sympatyków OKS. Kurde 80 lecie Okocimskiego a uczestników uroczystości jak na lekarstwo. I jak można było zapomnieć o starych działaczach. Nikt nawet im nie podziękował za to co zrobili kiedyś dla naszego Klubu, zamiast tego honoruje się odznaczeniami jakieś dziwne działaczki i ludzi którzy rezygnują z członkostwa w OKS aby rządzić a za nic nie odpowiadać! I jeszcze jedno gdzie byli przedstawiciele naszych głównych sponsorów, czyżby to był znak że już na nie będą w przyszłości wspomagać?

Okocimski 12 lata 10 miesiąc temu #1015

• obserwator Avatar
  • obserwator
Do przedmówcy mojego odpowiem ci, gdyby była ta działaczka honorowa a chodzi prawdopodobnie o Śniegową to jak zrezygnowała z członka Klubu to nie powinna pchać się po odznaczenie a widocznie ta dziewucha lezie jak cielicha do wszystkich. Tak samo Kołodziej jest pracownikiem Klubu pobiera wynagrodzenie podobnie jak trener i jakie mu się należy odznaczenie za co. Żałosne.

Okocimski 12 lata 10 miesiąc temu #1017

• kibic Avatar
  • kibic
Jeżeli byłbyś działaczem to byś coś robił a nie tylko opowiadał dyrdymały i pisał po forach głupoty krytykując wszystko , bo najwięcej do powiedzenia mają ci którzy nic nie robią.

Okocimski 12 lata 10 miesiąc temu #1018

• romek Avatar
  • romek
Masz rację kibicu .Kol Chrabąszcz i Marcinow połączcie się z Klubem Okocimski i będzie wtedy siła.

Okocimski 12 lata 10 miesiąc temu #1023

• kibic Avatar
  • kibic
Do okocimskiego kapusiów nie przyjmują!!!!!!

Okocimski 12 lata 10 miesiąc temu #1286

• lolek Avatar
  • lolek
Staszek napisał:
Dawno słyszałem z BTS Okocimski że ten typ nie będąc w Klubie rozwali go i umyje rączki.
Co to jest Bts Okocimski nie znam takiej organizacji.

Okocimski 12 lata 10 miesiąc temu #1287

• maria Avatar
  • maria
romek napisał:
Masz rację kibicu .Kol Chrabąszcz i Marcinow połączcie się z Klubem Okocimski i będzie wtedy siła.
Chrabąszcz i Marcinów to (....) i zadymiarze (....) we własne (....). Od takich to z daleka każdy (....).

Okocimski 12 lata 10 miesiąc temu #1305

• Policjant Avatar
  • Policjant
Członek Zarządu OKS (..........) zatrzymany przez Agencję Bezpieczeństwa Wewnętrznego i aresztowany na 3 miesiące mimo że przebywał na zwolnieniu Lekarskim .Co się dzieje w tym Klubie ?

Okocimski 12 lata 10 miesiąc temu #1306

• kibic Avatar
  • kibic
To jest ojciec tego zawodnika co przyszedł z Uni Tarnów do Okocimskiego . W temi już piszą że Bogdan G został tymczasowo aresztowany co potwierdza Prokuratura Okręgowa w Krakowie. Pan Prezes Pawełek mówił członkom Klubu że to nowy sponsor OKS i trzeba go wybrać do Zarządu.

Okocimski 12 lata 10 miesiąc temu #1308

• teges Avatar
  • teges
kibic napisał:
To jest ojciec tego zawodnika co przyszedł z Uni Tarnów do Okocimskiego . W temi już piszą że Bogdan G został tymczasowo aresztowany co potwierdza Prokuratura Okręgowa w Krakowie. Pan Prezes Pawełek mówił członkom Klubu że to nowy sponsor OKS i trzeba go wybrać do Zarządu.

I co panie Wawryka z terlkem , kto zadłuzył klub i prowadzi do jego degradacji ? Myslę, że wasz intelekt poprawnie pracuje ! Poraz kolejny jak mantre powtarzam Wasza rzady i kolesiostwo do katastrofa dla Naszego pieknego Miasta. Przeciez w/w nie został zatrzymany np. za grę w ciucubabkę czy kółko i krzyżyk ....bo sami wiecie wchechmądrzy burmistrzowie, ze w grę wchodzą tylko przekręty!!!!

Okocimski 12 lata 10 miesiąc temu #1319

• Działacz Avatar
  • Działacz
Dziwi mnie skąd Bogdan G wziął się w Zarządzie Okocimskiego człowiek z nikąd jak podaje dzisiejsza Gazeta Krakowska boss żużlowy trafia do aresztu czy sponsorował Klub i jakimi pieniędzmi, oby nie lewymi.

Okocimski 12 lata 10 miesiąc temu #1323

• Jarek Avatar
  • Jarek
Sam się do Zarządu nie wpisał , Prezes Roman Pawełek z Markiem Puzią musieli wyrazić zgodę.

Okocimski 12 lata 10 miesiąc temu #1327

• bystry Avatar
  • bystry
Faktycznie Bogdan Gurgul jest w Zarządzie OKS sprawdziłem w KRS.

Okocimski 12 lata 10 miesiąc temu #1329

• obserwator zza ściany Avatar
  • obserwator zza ściany
bystry napisał:
Czesiek ! No i co z tego ?

Okocimski 12 lata 10 miesiąc temu #1330

• borzęcok Avatar
  • borzęcok
obserwator zza ściany napisał:
bystry napisał:
Czesiek ! No i co z tego ?
Widzę, mają oko na Kwaśniaka na blaszance.
Time to create page: 0.137 seconds
Zasilane przez Forum Kunena ::