Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT: Okocimski

Okocimski 12 lata 10 miesiąc temu #1331

• kibic Avatar
  • kibic
Do tego niby borzęcoka co się podszywa za Cześka . Zapytam czy jak napisałeś . No i co z tego. Czyli w Zarządach Klubów mają być ludzie których aresztuje się za korubcję i przekręty tak ma wyglądać piłka nożna w Polsce. Jesteś żałosny żal mi ciebie.

Okocimski 12 lata 10 miesiąc temu #1334

• kibic Avatar
  • kibic
Tego członka zarządu do klubu sprowadził jeszcze czesiek!!!!!!!!

Okocimski 12 lata 10 miesiąc temu #1335

• Działacz sportowy Avatar
  • Działacz sportowy
Kolego nie kłam tylko sprawdz w Klubie kiedy przyszedł ten obywatel. A co do waszej roboty , jak nie macie co robić i nudzicie się u siebie w pracy to proponuję wam przyjść na stadion jest robota::malowanie krawężników, wycinanie trawy na bieżni itd. Zapraszam. Zaznaczam praca społeczna.

Okocimski 12 lata 10 miesiąc temu #1336

• kibic Avatar
  • kibic
Nie kłamię przyjęcie do zarządu a przyjscie do klubu to dwie różne sprawy !!!!!

Okocimski 12 lata 10 miesiąc temu #1337

• jarek Avatar
  • jarek
kibic napisał:
Tego członka zarządu do klubu sprowadził jeszcze czesiek!!!!!!!!

Widzę, że co złe to Czesiek a co piekne do pawełek i wawryka. Panie pawełek może pan powie o kontaktach z panem B za czasów PDM bo chyba amnezji Pan jeszce nie ma. Miał byc wybawicielem OKS po rzadach czesława a okazało się , ze będzie kompromitacją o ile postepowanie sie szybko nie zakończy

Okocimski 12 lata 10 miesiąc temu #1346

• Stary członek Avatar
  • Stary członek
Czesiek złożył rezygnację z Prezesa i z Zarządu OKS jak został ukarany przez Sąd za mecz ze Śląskiem Wrocław został po nim P.O Prezes Pawełek dotychczasowy vice Prezes d/s bezpieczeństwa , zwolniło się miejsce w Zarządzie i uzupełniono go o niejakiego Bogdana Gurgula który wcześniej nie był nawet członkiem Klubu. Taka jest prawda nie wprowadzaj kłam pseudo kibicu bo aż cuchnie od ciebie fałszem i obłudą.

Okocimski 12 lata 10 miesiąc temu #1349

• kibic Avatar
  • kibic
stary i przygłuchy "członku" przeczytaj sobie statut klubu a potem dyskutuj - członkiem zarządu nie może być ktoś kto nie jest członkiem klubu ośle. a jak jesteś tak zorientowany to powiedz odkąd członkiem zarządu jest wspomniany pan i nie wydawaj wyroków przed ich wydaniem!

Okocimski 12 lata 10 miesiąc temu #1352

• Członek Klubu Avatar
  • Członek Klubu
Najlepiej Kibicu jak jesteś członkiem Klubu okocimskiego i płacisz składki to masz prawo zapoznać się z protokółami z posiedzeń Zarządu i wszystko będziesz wiedział. Zadzwoń do Prezesa on musi ci je udostępnić. A ja nie jestem przygłuchawy tylko to sprawdziłem gdzie trzeba w KRS.

Okocimski 12 lata 10 miesiąc temu #1359

• uczestnik meczu Avatar
  • uczestnik meczu
Kolejna przegrana z Kolejarzem 3 - 1 , zdarza się ,ale martwi słaba gra zawodników.

Okocimski 12 lata 8 miesiąc temu #1804

• działacz sportowy z Brzeska Avatar
  • działacz sportowy z Brzeska
Znam administratora tej strony jest sędzią piłkarskim proszę Pana bo są wpisy na Brzesko .ws o chorej sytuacji w OKS , niewypłacania wynagrodzeń pracownikom Klubu i sprawy sądowe przeciwko władzom Klubu. Wiem że ma Pan Panie Migdał kontakty z trenerami ,może by tu, na tym forum poznać prawdę, bo jesteście niezależni . Pan Palik Czesław jest człowiekiem uczciwym i na pewno by się publicznie wypowiedział jaka jest sytuacja z jego niewypłaceniem pensji za pracę w Okocimskim.

Okocimski 12 lata 8 miesiąc temu #1822

• uczciwy Avatar
  • uczciwy
Krętactwo ma szybko wychodzii , Kto obiecuje tym chłopcom i trenerom wysokie pensje ,podpisując umowy na które nie ma pokrycia ,finansowego ,chyba jakiś kompletnie chory Prezes.

Okocimski 12 lata 8 miesiąc temu #1825

• komornik Avatar
  • komornik
Wygląda na to, że już nie długo do klubu zapuka komornik, gdyż byli pracownicy wygrywają sprawy sądowe o wypłatę zaległych wynagrodzeń. Do niniejszego wpisu dołączam "Nakaz zapłaty" długu wobec p. Czesława Palika, wydany przez Sąd Rejonowy. Jeśli pieniądze nie zostaną wypłacone, to zostaną zajęte konta klubu lub sponsora. A takich pozwów może być więcej gdyż liczba wierzycieli jest długa...
Załączniki:

Okocimski 12 lata 8 miesiąc temu #1826

• prawda Avatar
  • prawda
komornik napisał:
Wygląda na to, że już nie długo do klubu zapuka komornik, gdyż byli pracownicy wygrywają sprawy sądowe o wypłatę zaległych wynagrodzeń. Do niniejszego wpisu dołączam "Nakaz zapłaty" długu wobec p. Czesława Palika, wydany przez Sąd Rejonowy. Jeśli pieniądze nie zostaną wypłacone, to zostaną zajęte konta klubu lub sponsora. A takich pozwów może być więcej gdyż liczba wierzycieli jest długa...
Kwaśniak ! Aleś gnoju narobił !

Okocimski 12 lata 8 miesiąc temu #1827

• gówno prawda Avatar
  • gówno prawda
Tylko akurat trener Palik, jak i inni pracownicy, którym klub zalega to era nowego "prezesa" :angry:
Z tego co wiem za Kwaśniaka wszystkie należności były na czas i nikt w klubie nie narzekał.

Okocimski 12 lata 8 miesiąc temu #1829

• Palik Avatar
  • Palik
gówno prawda napisał:
Tylko akurat trener Palik, jak i inni pracownicy, którym klub zalega to era nowego "prezesa" :angry:
Z tego co wiem za Kwaśniaka wszystkie należności były na czas i nikt w klubie nie narzekał.
„Są trzy prawdy: świento prawda, tys prawda i gówno prawda”.

A Kwaśniak gnoju narobił i koniec !
Time to create page: 0.182 seconds
Zasilane przez Forum Kunena ::