Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT: Jak mieszkańcy oceniają władze Brzeska i gmin

Jak mieszkańcy oceniają władze samorządowe Brzeska 12 lata 3 miesiąc temu #4221

• Paweł Avatar
  • Paweł
Jakie poparcie ma samorządowa władza w Brzesku?! Wyszło przy okazji sondy przeprowadzonej przez niezależny portal internetowy www.informatorbrzeski.pl.
W kilkutygodniowym głosowaniu, w którym z danego komputera można było oddać głos tylko raz ( innymi słowy urzędnicy Urzędu Miejskiego w Brzesku nie mogli wysyłać setek smsów ), wynikło że aż 70 % MIESZKAŃCÓW GMINY BRZESKO OCENIA ŹLE OBECNE WŁADZE SAMORZĄDOWE !!! Dobrze, tylko 10 % - zapewne pracownicy, ich rodziny, pociotki, przedsiębiorcy i inni, którzy czerpią garściami z faktu znajomości i "bliskich" stosunków z miejską władzą.
Ech... Garnie się na usta. Mamy to, na co żeśmy głosowali...

Kliknij na link poniżej i zobacz materiał w pełnej treści >>>

www.informatorbrzeski.pl/wiadomosci/jak-...-wladze-samorzadowe/

Jak mieszkańcy oceniają władze samorządowe Brzeska 12 lata 3 miesiąc temu #4222

• obiektywnie Avatar
  • obiektywnie
Paweł napisał:
Jakie poparcie ma samorządowa władza w Brzesku?! Wyszło przy okazji sondy przeprowadzonej przez niezależny portal internetowy www.informatorbrzeski.pl.
W kilkutygodniowym głosowaniu, w którym z danego komputera można było oddać głos tylko raz ( innymi słowy urzędnicy Urzędu Miejskiego w Brzesku nie mogli wysyłać setek smsów ), wynikło że aż 70 % MIESZKAŃCÓW GMINY BRZESKO OCENIA ŹLE OBECNE WŁADZE SAMORZĄDOWE !!! Dobrze, tylko 10 % - zapewne pracownicy, ich rodziny, pociotki, przedsiębiorcy i inni, którzy czerpią garściami z faktu znajomości i "bliskich" stosunków z miejską władzą.
Ech... Garnie się na usta. Mamy to, na co żeśmy głosowali...

Kliknij na link poniżej i zobacz materiał w pełnej treści >>>

www.informatorbrzeski.pl/wiadomosci/jak-...-wladze-samorzadowe/
Zapomniałeś dodać, że w głosowaniu wzięło udział 184 osoby. ŚMIECH NA SALI !

Jak mieszkańcy oceniają władze samorządowe Brzeska 12 lata 3 miesiąc temu #4224

• Respondent Avatar
  • Respondent
184 osoby to ok 1% z wszystkich mieszkańców Brzeska. Wszelkie sondaże (OBOP, Gfk Polonia i inne) przed wszelakimi wyborami przeprowadzają sondaże na grupach maksymalni 1000 osób (więc dużo dużo mniej niż 1% całości społeczeństwa) , a ich wyniki zazwyczaj są mocno zbliżone do ostatecznych wyników wyborów.

Jak mieszkańcy oceniają władze samorządowe Brzeska 12 lata 3 miesiąc temu #4226

• ankieter Avatar
  • ankieter
Respondent napisał:
184 osoby to ok 1% z wszystkich mieszkańców Brzeska. Wszelkie sondaże (OBOP, Gfk Polonia i inne) przed wszelakimi wyborami przeprowadzają sondaże na grupach maksymalni 1000 osób (więc dużo dużo mniej niż 1% całości społeczeństwa) , a ich wyniki zazwyczaj są mocno zbliżone do ostatecznych wyników wyborów.
Tylko, że badania te przeprowadzane są metodą face-to-face, czyli wywiadu osobistego. Przeprowadza je przeszkolony ankieter.

Jak mieszkańcy oceniają władze samorządowe Brzeska 12 lata 3 miesiąc temu #4227

• Marta Avatar
  • Marta
Respondent napisał:

tego typu sondy mają charakter rozrywkowy i pokazują jedynie ogólny trend. wiec nie ma o co kruszyc kopii.
w przypadku tego portalu warto popatrzyc co sie dzieje gdy sa zamieszczane materiały audio i gdy urzednicy poszczegolnych urzedow obdzielaja sie like-mi i dislike-mi.

Jak mieszkańcy oceniają władze samorządowe Brzeska 12 lata 3 miesiąc temu #4229

• ankieter Avatar
  • ankieter
Marta napisał:
Respondent napisał:

tego typu sondy mają charakter rozrywkowy i pokazują jedynie ogólny trend. wiec nie ma o co kruszyc kopii.
w przypadku tego portalu warto popatrzyc co sie dzieje gdy sa zamieszczane materiały audio i gdy urzednicy poszczegolnych urzedow obdzielaja sie like-mi i dislike-mi.
Co ty mówisz? Kwaśniak bierze na poważnie różnego rodzaju plebiscyty. A tu się okazuje, że to jak zabawa w piaskownicy !

Jak mieszkańcy oceniają władze samorządowe Brzeska 12 lata 3 miesiąc temu #4239

• wyborca Avatar
  • wyborca
W listopadzie ten wasz Burmistrz Wawryka nie przejdzie do 2 tury jak mu tak poparcie spada.

Jak mieszkańcy oceniają władze samorządowe Brzeska 12 lata 3 miesiąc temu #4241

• wyborca Avatar
  • wyborca
wyborca napisał:
W listopadzie ten wasz Burmistrz Wawryka nie przejdzie do 2 tury jak mu tak poparcie spada.
To samo będzie w waszym kandydatem Januszkiem !

Jak mieszkańcy oceniają władze samorządowe Brzeska 12 lata 3 miesiąc temu #4242

• frajer Avatar
  • frajer
Gdy Januszek wystartuje w Brzesku to wygrywa w 1 turze. hehehe

Jak mieszkańcy oceniają władze samorządowe Brzeska 12 lata 3 miesiąc temu #4243

• Wyborca Avatar
  • Wyborca
frajer napisał:
Gdy Januszek wystartuje w Brzesku to wygrywa w 1 turze. hehehe
Dawajcie go na kandydata oficjalnie. Już nie mogę się doczekaj jak brzyscoki nakopią Januszkowi do doopy przy urnach. Chcę zobaczyć jego SKwaśniałą minę.

Jak mieszkańcy oceniają władze samorządowe Brzeska 12 lata 3 miesiąc temu #4254

• Urzędnik Avatar
  • Urzędnik
Janusz się jeszcze nie wykazał w Brzesku to mu nie nakopią a Wawryka wszystko zpiepszył to dopiero dostanie bęcki ani mu księża nie pomogą.

Jak mieszkańcy oceniają władze samorządowe Brzeska 12 lata 3 miesiąc temu #4257

• Wyborca Avatar
  • Wyborca
Urzędnik napisał:
Janusz się jeszcze nie wykazał w Brzesku to mu nie nakopią a Wawryka wszystko zpiepszył to dopiero dostanie bęcki ani mu księża nie pomogą.
Dzięki Cześkowi jest w Brzesku spalony !

Jak mieszkańcy oceniają władze samorządowe Brzeska 12 lata 3 miesiąc temu #4258

• Dociekliwy Avatar
  • Dociekliwy
A co takiego ten Czesiek zrobił w Brzesku bo nie wiem???

Jak mieszkańcy oceniają władze samorządowe Brzeska 12 lata 3 miesiąc temu #4262

• Co zrobił ?! Avatar
  • Co zrobił ?!
Dociekliwy napisał:
A co takiego ten Czesiek zrobił w Brzesku bo nie wiem???
Gówno ! Śmierdzi cały czas !

Jak mieszkańcy oceniają władze samorządowe Brzeska 12 lata 3 miesiąc temu #4264

• Rozsądny Avatar
  • Rozsądny
Aleś burok i prostak.
Time to create page: 0.218 seconds
Zasilane przez Forum Kunena ::