Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1
  • 2

TEMAT: Nepotyzm w Urzędzie Miasta

Nepotyzm w Urzędzie Miasta 13 lata 3 dni temu #187

• Szwagier Avatar
  • Szwagier
Nagminne zatrudnianie przez Burmistrza członków rodzin radnych stało się już patologią. Co uważacie na ten temat? Zgadzacie się ze mną?

Nepotyzm w Urzędzie Miasta 13 lata 3 dni temu #191

• Magda Avatar
  • Magda
Tadeusz Pasierb radny Miasta ma zatrudnioną całą rodzinę w Urzędzie ; Żona w centrum pomocy rodzinie brat na basenie syn w Urzędzie Miasta wydział paszportowy to jest chamstwo ,prostactwo i brak kultury tego człowieka. Tyle Młodych mądrych wykształconych ludzi nie ma pracy.Wybrali go wyborcy aby ich reprezentował a on reprezentuje siebie. Czy wiecie o tym???????

Nepotyzm w Urzędzie Miasta 13 lata 3 dni temu #198

• Pracownik PDM Avatar
  • Pracownik PDM
Panie Pasierb, gdzie podział się złom z PDM-u? Pawełek odpowie, że zabrał się święty Mikołaj do Mikołajowic. Mikołaj tymczasem ucieka za granicę, ale nie do Laponii. Za 2 tygodnie nie będzie już Pawełka w RP, nie ma również PDM.
Zwolniono kilkaset osób, sprzedano za łapówy cenny majątek. Jeden z szefów poszedł na stanowisko Przewodniczącego Rady Miejskiej, drugi został Prezesem Okocimskiego.
Kto ich rozliczy z "zasług"?

Nepotyzm w Urzędzie Miasta 13 lata 2 dni temu #201

• Wyborca Avatar
  • Wyborca
Panowie pomalutku przyjdzie czas jak mówi Poseł Pis Edward Czesak. A co do tego Pana to wyborcy rozliczą już niedługo tylko muszą być świadomi co burok robi , a pózniej to nowa władza weżmie się też za rodzinkę i przekręty.

Nepotyzm w Urzędzie Miasta 13 lata 1 dzień temu #227

• Nepotym Avatar
  • Nepotym
Równnież się zgadzam. Ale tym z Brzeska i tak daleko do tych z Borzęcina :) Tam co drugi w urzędach, szkołach....nosi nazwisko Kwaśniak albo Żurek :) Czesiek a może napiszę ci gdzie i jak swego czasu synalków chciałeś umocować? Mam opisać? hi hi hi

Nepotyzm w Urzędzie Miasta 13 lata 1 dzień temu #231

• oker Avatar
  • oker
Jakbyś miał to byś napisał, więc chyba za ten komentarz kasy od Tyrkla nie dostaniesz :woohoo: B)

Nepotyzm w Urzędzie Miasta 12 lata 11 miesiąc temu #321

• obserwator Avatar
  • obserwator
A z jakiej rodziny jest ten prawnik urzędu Miasta Pan Zachara, czy czasem nie jest to Zięc kierowniczki prokuratury w Brzesku ?

Nepotyzm w Urzędzie Miasta 12 lata 11 miesiąc temu #333

• tekla Avatar
  • tekla
no baaaaaaaaaaaaaaa :lol: przeciez wtedy opozycjonistów zastraszają :lol:

Nepotyzm w Urzędzie Miasta 12 lata 11 miesiąc temu #521

• UczciwyUrzędnik Avatar
  • UczciwyUrzędnik
To jest mąż Pani Zachary z panny Szapel, córka tej starej z Prokuratury w Brzesku. Powiązania widać jak na dłoni ,nie trzeba udowadniać korubcjii poprzez dawania pieniędzy w łapę .Kiedy to się zmieni w naszym Kraju.

Nepotyzm w Urzędzie Miasta 12 lata 11 miesiąc temu #523

• kryształ Avatar
  • kryształ
Nepotym napisał:
Równnież się zgadzam. Ale tym z Brzeska i tak daleko do tych z Borzęcina :) Tam co drugi w urzędach, szkołach....nosi nazwisko Kwaśniak albo Żurek :) Czesiek a może napiszę ci gdzie i jak swego czasu synalków chciałeś umocować? Mam opisać? hi hi hi
No dawaj. Jesteśmy krystalicznie czyści!

Nepotyzm w Urzędzie Miasta 12 lata 9 miesiąc temu #1707

• Fanatyk PISU Avatar
  • Fanatyk PISU
Wczoraj czytam w gazecie Krakowskiej że klub PIS powiększa się i cieszy mnie to że niedługo będzie miał większość w Radzie Miasta. Myślę że wtedy w pierwszej kolejności odwołacie z hukiem z Przewodniczącego Rady , tego buroka i likwidatora PDM w Brzesku . Pozatrudniał całą swoją rodzinę , niekompetentny syn w wydziale transportu UM , żona w starostwie i szwagry na basenie. Koledzy z PIS koniec z Nepotyzmem. Jestem pewien że poseł Czesak wyczyści to bagno do spodu.

Nepotyzm w Urzędzie Miasta 12 lata 9 miesiąc temu #1732

• Sąsiad Avatar
  • Sąsiad
Znam tą rodzinkę, jak tacy ludzie maja być urzędnikami państwowymi w Brzesku to Miasto rozkradną do ostatniego grosza.

Nepotyzm w Urzędzie Miasta 12 lata 9 miesiąc temu #1743

• Lider w Borzęcinie Avatar
  • Lider w Borzęcinie
Jutro Walne Zebranie członków stowarzyszenia LGD w Warysiu i wybór Zarządu i Rady stowarzyszenia . Zaniepokojony jestem jako radny Miasta Brzeska stylem desygnowania naszych kandydatów, ponieważ dowiedziałem się o tym pokątnie. Burmistrz nie ma odwagi poinformować Radę Miasta kogo będzie proponował do Zarządu tj jedna osoba z Brzeska a do Rady Stowarzyszenia cztery osoby ,nadmieniam że są to funkcje płatne ( dowiem się ile im płacą bo kolega zapyta na Walnym) kol Grzegorzu traktujesz nas jak stado baranów a my jako Rada Miasta podjęliśmy decyzję o przystąpieniu do LGD i wpłaciliśmy spore pieniądze do Lidera i CO z Tego MAMY !!! jak nas do tej pory reprezentowali takie osoby jak Tyrkiel i Ojczyk. Wybór przedstawicieli z Radłowa , Dębna i Borzęcina jest demokratyczny, Jak możemy mieć jako radni do Burmistrza zaufanie?

Nepotyzm w Urzędzie Miasta 12 lata 8 miesiąc temu #1753

• Kompromitacja Avatar
  • Kompromitacja
Pielęgniarkę majmurek ekspert w Radzie Nadzorcaj MPK które upada finansowo ma dzisiaj na Walnym w Borzęcinie zgłosić Burmistrz Grzegorz Wawtyka do Rady Kwartetu na Przedgórzu tzw. Lidera. Proponuję jeszcze dołaczyć Gawora i Pasierba i ubaw bedą miały gminy Borzęcin, Dębno i Radłów przez kolejny rok . Myśle że na kolejnym Walnym już Nowy Burmistrz Brzeska zmieni tych słabeuszy ze wspólnoty a w przyszłosci Parti Gowina.

Nepotyzm w Urzędzie Miasta 12 lata 8 miesiąc temu #1757

• Knucie Avatar
  • Knucie
Czy problemem Burmistrza Wawryki jest poinformować uczciwie Radę Miasta że w Zarządzie Lidera reprezentować nas będzie Pani Pacewicz a w Radzie Lidera JA ,mój zastępca , Ojczyk i Majmurek i tak wszystko wyjdzie i nie da się tego ukryć. To tylko w Brzesku jest możliwe.
  • Strona:
  • 1
  • 2
Time to create page: 0.165 seconds
Zasilane przez Forum Kunena ::