Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT: Pytania do ....

Pytania do .... 12 lata 11 miesiąc temu #293

• Bibi Avatar
  • Bibi
Przecież Burmistrz nie czyta tego forum więc po co tutaj je wpisywać jak i tak nie odpowie. Bez sensu ! Zapytania kierować na dzieniik podawczy w UM.

Pytania do .... 12 lata 11 miesiąc temu #308

• piotreczek Avatar
  • piotreczek
roznica taka ze tutaj nie zamiecie tego pod dywan a w UM tak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Katastrofa Ekonomiczna..Miasta.. 12 lata 11 miesiąc temu #311

• Umysłowy Avatar
  • Umysłowy
Przdmówca twierdzi że Burmistrz nie czyta forum, wprost przeciwnie a jego poplecznik zastępca zamyka się w gabinecie i dokonuje wpisów. Dlatego pytam . Czy to prawda że deficyt budżetowy już na lipiec 2013 r.wynosi 7 ml. zł ,nie mówiąc o dotychczasowym długu który wynosi 55% budżetu Miasta. Jeżeli to prawda to doprowadzacie do ruiny to nasze Brzesko.

Katastrofa Ekonomiczna..Miasta.. 12 lata 11 miesiąc temu #346

• talib Avatar
  • talib
Umysłowy napisał:
Przdmówca twierdzi że Burmistrz nie czyta forum, wprost przeciwnie a jego poplecznik zastępca zamyka się w gabinecie i dokonuje wpisów. Dlatego pytam . Czy to prawda że deficyt budżetowy już na lipiec 2013 r.wynosi 7 ml. zł ,nie mówiąc o dotychczasowym długu który wynosi 55% budżetu Miasta. Jeżeli to prawda to doprowadzacie do ruiny to nasze Brzesko.

A co ci ma odpisać? skąd to wiesz ?

Katastrofa Ekonomiczna..Miasta.. 12 lata 11 miesiąc temu #442

• Przedstawiciel Jadownik Avatar
  • Przedstawiciel Jadownik
Ponownie pytam Grzegorza Wawryki naszego Burmistrza kiedy dostaniemy pieniądze za zalanie domy i posesje czekamy już prawie 2 miesiące . To co w telewizji oglądałem inne Gminy już dawno dostały.

Katastrofa Ekonomiczna..Miasta.. 12 lata 11 miesiąc temu #444

• iwona Avatar
  • iwona
Przedstawiciel Jadownik napisał:
Ponownie pytam Grzegorza Wawryki naszego Burmistrza kiedy dostaniemy pieniądze za zalanie domy i posesje czekamy już prawie 2 miesiące . To co w telewizji oglądałem inne Gminy już dawno dostały.
Proponuję osobiście pojechać do Magistratu i zapytać. Tutaj możesz co najwyżej dostać odpowiedź od Kwaśniaka lub jego piesków.

Katastrofa Ekonomiczna..Miasta.. 12 lata 11 miesiąc temu #526

• irena Avatar
  • irena
iwona napisał:
Proponuję osobiście pojechać do Magistratu i zapytać. Tutaj możesz co najwyżej dostać odpowiedź od Kwaśniaka lub jego piesków.
Nic nie dostaniecie bo kononowicz nic nie ma oprócz długów !

Katastrofa Ekonomiczna..Miasta.. 12 lata 11 miesiąc temu #541

• olek Avatar
  • olek
irena napisał:
iwona napisał:
Nic nie dostaniecie bo kononowicz nic nie ma oprócz długów !

Brzeski kononowicz będzie zachęcał przedsiębiorców do wykupu gruntów pod inwestycje w Buczu, ciekaw czy znajdzie się jeszcze jakiś chętny bo np. z tego co słyszałem p. karpiel brzeska ma dość

Katastrofa Ekonomiczna..Miasta.. 12 lata 11 miesiąc temu #594

• Mieszkanka Avatar
  • Mieszkanka
Chciałam zapytać eksperta od spółek komunalnych v-ce Burmistrza Pana Jerzego Tyrkla ile z z budżetu Miasta dokładacie rok w rok do nieudolnie zarządzanej spółki MPK , basenu i Centrum Bibliotecznego, proszę podać kwoty, bo na waszej stronie Miasta okłamujecie podatników, a BIM to fikcja i artykuły Pani Sitarz które jej do TEMI przygotowujecie w dziale promocji. Widziałam.

Katastrofa Ekonomiczna..Miasta.. 12 lata 11 miesiąc temu #602

• Janek Avatar
  • Janek
Wawryka wam nie odpowie bo się boi skandalu,zadłuża Miasto coraz bardziej po cichu, po co motłoch brzeski ma o tym wiedzieć.

Pytania do .... 12 lata 11 miesiąc temu #608

• oj oj ojczykzna Avatar
  • oj oj ojczykzna
Wawryka, sprawdzony gospodarz pokazał swoje możliwości w powiecie, następnie w Krakowie na Dworcu Centralnym (Nawara (Ś.P.) nadstawiał karku za niego) i w końcu oszukał mieszkańców gminy.
Następny burmistrz powinien jego i zastępcę rozliczyć z wykonanej pracy i kazać im zwrócić pieniądze podatników. To jest czyste złodziejstwo!!!!! kilkanaście tysięcy biorą miesięcznie, a gó.no robią!!!!!!
Popatrzcie na oświadczenie majątkowe Tyrkla. Za siedzenie na internecie wzbogacił sie kilkaset tysięcy!!!! To jest kuR.a skandal!!!

Pytania do .... 12 lata 11 miesiąc temu #610

• łamacz kodów Avatar
  • łamacz kodów
dobry informatyk nie weźmie tyle co on :angry:

Pytania do .... 12 lata 11 miesiąc temu #624

• Nadinspektor Avatar
  • Nadinspektor
Panie Wawryka pogoń tych z biura promocji i z BIMUdo roboty bo za moje pieniądze okradają budżet biorąc wynagrodzenie za wpisywanie na forach swoich wypocin, ale jeszcze pozostał im tylko rok a potem zasiłek dla bezrobotnych, ale może pan Burmistrz zacznie w końcu oddłużać to Miasto redukując zbędne etaty.

Pytania do .... 12 lata 11 miesiąc temu #644

• gość Avatar
  • gość
Jestem z Krakowa ,Panie Burmistrzu dlaczego likwidujecie dworzec kolejowy w Sterkowcu, ja korzystam z usług PKP i dowiedziałem się bo mam akurat rodzinę w Pana gminie że dworca nie będzie ,dlatego dziwię się że człowiek wybrani na takie stanowisko nie reprezentuje interesów wyborców.

Pytania do .... 12 lata 11 miesiąc temu #652

• władza Avatar
  • władza
mamy raptem 1,5 roku na ustawienie siebie i pociotków. Wybaczcie nam :woohoo:
Time to create page: 0.119 seconds
Zasilane przez Forum Kunena ::