Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT: Kasa z budżetu miasta do zwrotu ?!

Kasa z budżetu miasta do zwrotu ?! 12 lata 11 miesiąc temu #505

• Brzeszczanin Avatar
  • Brzeszczanin
Publikujemy wyrok oddalający skargę kasacyjną Rady Miejskiej w Brzesku od wyroku Wojewódzkiego Sądu Administracyjnego w Krakowie w sprawie pobranych opłat na budowę kanalizacji. Kliknij link: orzeczenia.nsa.gov.pl/doc/FC351C0FE6 Każdemu kto w ten sposób wpłacił w Brzesku pieniądze należy się zwrot !!!

Kasa z budżetu miasta do zwrotu ?! 12 lata 11 miesiąc temu #511

• Wujek dobra rada Avatar
  • Wujek dobra rada
Brzeszczanin napisał:
Publikujemy wyrok oddalający skargę kasacyjną Rady Miejskiej w Brzesku od wyroku Wojewódzkiego Sądu Administracyjnego w Krakowie w sprawie pobranych opłat na budowę kanalizacji. Kliknij link: orzeczenia.nsa.gov.pl/doc/FC351C0FE6 Każdemu kto w ten sposób wpłacił w Brzesku pieniądze należy się zwrot !!!
Stare. Wszyscy mają to w doopie i tobie też adminie dobrze radzę. Zajmij się konkretną robotą a nie szczekanie dla Kwaśniaków

Kasa z budżetu miasta do zwrotu ?! 12 lata 11 miesiąc temu #516

• Nie strasz Avatar
  • Nie strasz
Burmistrz Wawryka niech odda 50 tyś Okocimskiemu które obiecał, bo dał na ten rok gówno. Urzędniku do roboty bo już 1 godz.

Kasa z budżetu miasta do zwrotu ?! 12 lata 11 miesiąc temu #518

• olo Avatar
  • olo
Nie strasz napisał:
Burmistrz Wawryka niech odda 50 tyś Okocimskiemu które obiecał, bo dał na ten rok gówno. Urzędniku do roboty bo już 1 godz.
Może i obiecał ale zmieniło się.

Kasa z budżetu miasta do zwrotu ?! 12 lata 11 miesiąc temu #528

• BT Avatar
  • BT
Brzeszczanin napisał:

No to chłopcy z Głowackiego będą grubo mieszkańcom zwracać. Nie mogę się doczekać zapowiadanego spotkania z Kancelarią Prawną. Pozew zbiorowy poszkodowanych i tysiaczki nienależnie pobrane przez miasto z powrotem w domu. Bajka :-)

Kasa z budżetu miasta do zwrotu ?! 12 lata 11 miesiąc temu #579

• Serafin Avatar
  • Serafin
Kto ten wodociąg wykonywał , pewno firma Pana Niemca?

Kasa z budżetu miasta do zwrotu ?! 12 lata 11 miesiąc temu #584

• Archaniol Michał Avatar
  • Archaniol Michał
No nie mów że wygral ktoś inny. :woohoo:

Kasa z budżetu miasta do zwrotu ?! 12 lata 11 miesiąc temu #585

• wyborca Avatar
  • wyborca
BT napisał:
Brzeszczanin napisał:

No to chłopcy z Głowackiego będą grubo mieszkańcom zwracać. Nie mogę się doczekać zapowiadanego spotkania z Kancelarią Prawną. Pozew zbiorowy poszkodowanych i tysiaczki nienależnie pobrane przez miasto z powrotem w domu. Bajka :-)
Przecież te uchwały podpisywane były jeszcze za Burmistrza Musiała !

Kasa z budżetu miasta do zwrotu ?! 12 lata 11 miesiąc temu #592

• Narcyz Avatar
  • Narcyz
A nie Brzeskie wodociągi decydowały o wykonawcy ,gdzie w radzie Nadzorczej jest Krzysztof Ojczyk.

Kasa z budżetu miasta do zwrotu ?! 12 lata 11 miesiąc temu #717

• bolek Avatar
  • bolek
ludziska składać pisma do urzędu wszyscy, którzy składali się na wodociągi i kanalizacje od 1999 roku, Zwrot środków z odsetkami pewny. Ja już jutro składam

Kasa z budżetu miasta do zwrotu ?! 12 lata 11 miesiąc temu #718

• Brzeszczanin Avatar
  • Brzeszczanin
bolek napisał:
ludziska składać pisma do urzędu wszyscy, którzy składali się na wodociągi i kanalizacje od 1999 roku, Zwrot środków z odsetkami pewny. Ja już jutro składam
Ale Jan Musiał gnoju narobił !

Kasa z budżetu miasta do zwrotu ?! 12 lata 11 miesiąc temu #747

• Swój Avatar
  • Swój
Przygotujcie konkretny wzór pisma na forum ,bo ludzie nie wiedzą że mogą od Burmistrza Wawryki otrzymać zwrot wpłaconych pieniędzy ,ja czytam prasę i Bim i nic na ten temat nie piszą. Cisza.

Kasa z budżetu miasta do zwrotu ?! 12 lata 11 miesiąc temu #758

• kasia Avatar
  • kasia
Narcyz napisał:
A nie Brzeskie wodociągi decydowały o wykonawcy ,gdzie w radzie Nadzorczej jest Krzysztof Ojczyk.
Ojczyk zorientowany jest tylko w tematach które są korzystne dla jego i pociotków. Może redaktorzy opiszą kiedyś te tematy (wysłałem na e-maila).

Kasa z budżetu miasta do zwrotu ?! 12 lata 11 miesiąc temu #785

• kazik Avatar
  • kazik
Dziękujemy Panie Czesławie. Pan jest jak Robin Hood.

Kasa z budżetu miasta do zwrotu ?! 12 lata 11 miesiąc temu #820

• Wdzięczna Maria Avatar
  • Wdzięczna Maria
Proszę Państwa to są nasze pieniądze wpłacone na kanalizację, rozmawiałam z Panem Czesławem przygotowuje z prawnikami treść pisma które to zostanie rozesłane do mieszkańców i po wypełnieniu trzeba je złożyć w urzędzie Miasta. Jest wyrok Sądu w tej sprawie i Burmistrz musi zwrócić wpłacone nam pieniądze wraz z odsetkami w przeciwnym razie Komornik lub firma windykacyjna zajmie konto Miasta. Podziękowałam że znalazł się człowiek który chce pomagać ludziom bo inni milczą zwłaszcza te sługusy dziennikarzyny. Czy nie głupio im będzie że Pan Kwaśniak miał rację a on zyska duży szacunek u mieszkańców naszego Miasta.
Time to create page: 0.181 seconds
Zasilane przez Forum Kunena ::