Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT: Co się dzieje w powiecie brzeskim?

Co się dzieje w powiecie brzeskim? 11 lata 11 miesiąc temu #5489

• Blef Avatar
  • Blef
Lista na Brzesko.com to fikcja i wymyślona chyba po majaku mira. Po pierwsze Potępa z Wawryką nigdy listy wspólnej nie chcieli tworzyć bo się nie znoszą a po drugie czesiek już dawno wspira kampanię Starosty i jego v-ce. Zaspałeś Kowalski nikt ci już nie udziela prawdziwych informacji tylko sam wymyślasz sobie osoby na listach, zreformuj się chłopie. Wybory 16 Listopada będą wygraną obecnych dobrze rządzących Włodarzy Powiatu.

Co się dzieje w powiecie brzeskim? 11 lata 11 miesiąc temu #5495

• Wybory Blef mira Avatar
  • Wybory Blef mira
Masz rację Brzesko.com to stek kłamstw. Co do ilości osób które czyta to niezależne forum to nie wypowiadam się, ale proponuję w ulotkach które wysłane będą do każdego domu przy kampani wyborczej podać strone tego forum.

Co się dzieje w powiecie brzeskim? 11 lata 11 miesiąc temu #5506

• Do mira Avatar
  • Do mira
Kalendarz wyborczy na Brzesko.com.pl jest fałszywy. Uważajcie kandydaci i komitety wyborcze.

Co się dzieje w powiecie brzeskim? 11 lata 11 miesiąc temu #5507

• LINDA Avatar
  • LINDA
Do mira napisał:
Kalendarz wyborczy na Brzesko.com.pl jest fałszywy. Uważajcie kandydaci i komitety wyborcze.
Co ty wiesz o ....... kalendarzu wyborczym ?

Co się dzieje w powiecie brzeskim? 11 lata 11 miesiąc temu #5508

• Sejmik Avatar
  • Sejmik
Kowalski z Traczem wy nic nie wiecie o liście do Sejmiku , ten wywiad z Edkiem to kompromitacja waszj strony.
Zrobię wam wstyd i podam wam pierwszą piątkę .
1 Skruch Wojciech. PIS
2 Kras Mieczysław. Polska Razem
3 Malec Lucyna . Solidarna Polska
4 Przybyło Piotr . Prawica Rzeczypospolitej
5 Szczurek Józefa. PIS
Cieniasy z Brzesko.com.pl ale was poseł olewa, nic wam nie ujawnia. Spuścił was po brzytwie.hihihihi W następnym tygodniu podam wam całą Listę to zamieście na tej waszej stronie i gazetce której nikt nie czyta. prrrr.

Co się dzieje w powiecie brzeskim? 11 lata 11 miesiąc temu #5509

• ja Avatar
  • ja
Dziwne że w Tarnowskim tak pis ograły małe partie, czy Prezes PIS w okręgu się nie liczy.

Co się dzieje w powiecie brzeskim? 11 lata 11 miesiąc temu #5510

• Sejmik Avatar
  • Sejmik
Co to za palanty z tego Brzesko.com , niekumaci i ludziom ciemnotę wciskają.

Co się dzieje w powiecie brzeskim? 11 lata 11 miesiąc temu #5538

• Do Brzesko.com Avatar
  • Do Brzesko.com
Pismarki ,znowu bzdury wpajacie Mieszkańcom Brzeska, ten tekst ze Starostą Andrzejem Potępą to ściema . Podaję wam nazwę Komitetu Starosty o którym już wszyscy wiedzą tylko nie wy.hehehe POWIAT BRZESKI.

Co się dzieje w powiecie brzeskim? 11 lata 10 miesiąc temu #5548

• nowość Avatar
  • nowość
Kolejna afera wychodzi i kolejni poszkodowani przez Kowalskiego ps mir to jeden z dyrektorów w starostwie powiatowym w Brzesku. Oszukał go na pokażną kwotę. wyłudzanie pieniędzy nasilać się będzie przez tych z Brzeska.com w kampanii wyborczej. Uwaga Wójtowie i Burmistrzowie w regionie tarnowskim nie dawajcie im żadnych pieniędzy.

Co się dzieje w powiecie brzeskim? 11 lata 10 miesiąc temu #5583

• gruby Avatar
  • gruby
Co ty mir wymyśliłeś ???? Urszula Augustyn na Ministra Edukacji promujesz PO i wciskasz ciemnote ludziom. Ja jestem za PIS i gdy nie przestaniesz pisać te kłamstwa to wylecisz z Brzeso.com na zbity pysk.

Co się dzieje w powiecie brzeskim? 11 lata 10 miesiąc temu #5584

• chudy Avatar
  • chudy
gruby napisał:
Co ty mir wymyśliłeś ???? Urszula Augustyn na Ministra Edukacji promujesz PO i wciskasz ciemnote ludziom. Ja jestem za PIS i gdy nie przestaniesz pisać te kłamstwa to wylecisz z Brzeso.com na zbity pysk.
Goowno ci do tego ! Radze ci zajmij się swoimi sprawami.

Co się dzieje w powiecie brzeskim? 11 lata 10 miesiąc temu #5585

• łysy Avatar
  • łysy
Kłamstwa medialne są przestępstwem .

Co się dzieje w powiecie brzeskim? 11 lata 10 miesiąc temu #5615

• Upadek Avatar
  • Upadek
Najnowsza informacja krąży o Brzesko.com i gazetce przeglądzie regionalnym że komornik zajął im konto a Starosta Tarnowski z PIS zabronił tym propagandziarzom mir i grubemu wyplaty pieniedzy gotówką w kasie Starostwa tylko wpłata na konto . Super i uczciwie bo z konta pieniądze zajmie Komornik. Baj Baj kręty.

Co się dzieje w powiecie brzeskim? 11 lata 10 miesiąc temu #5637

• Do PIS Avatar
  • Do PIS
Nie kumojcie się z tym kowalskim i traczem zwłaszcza nowy Burmistrz Stanisław Pacura grają oni z Wawryką, Bigajem i Tyrklem.. Wiarygodna dla PIS jest Tarnowska TV bo jak widać na nagraniu o nadchodzących wyborach Burmistrz Wawryka nie chce z nimi rozmawiać. Panie Pośle Czesak czy nie daje to panu coś do myślenia .

Co się dzieje w powiecie brzeskim? 11 lata 10 miesiąc temu #5638

• Czesak Avatar
  • Czesak
Do PIS napisał:
Nie kumojcie się z tym kowalskim i traczem zwłaszcza nowy Burmistrz Stanisław Pacura grają oni z Wawryką, Bigajem i Tyrklem.. Wiarygodna dla PIS jest Tarnowska TV bo jak widać na nagraniu o nadchodzących wyborach Burmistrz Wawryka nie chce z nimi rozmawiać. Panie Pośle Czesak czy nie daje to panu coś do myślenia .
Nie !
Time to create page: 0.153 seconds
Zasilane przez Forum Kunena ::