Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT: Okocimski

Okocimski 12 lata 7 miesiąc temu #2147

• Trener Avatar
  • Trener
Ja pierdole gdzie my jesteśmy z dotacją 150 tyś od Miasta za rok ,chyba w 4 lidze. Panie prezesie oni się w oczy śmieją i bimbają sobie z ciebie i puzona.

Okocimski 12 lata 7 miesiąc temu #2159

• kibic 2 Avatar
  • kibic 2
Trener napisał:
Ja pierdole gdzie my jesteśmy z dotacją 150 tyś od Miasta za rok ,chyba w 4 lidze. Panie prezesie oni się w oczy śmieją i bimbają sobie z ciebie i puzona.

Wcale się nie dziwię że klub upada, od roku śledzę sytuacje i realnie podchodzę do tematu. Szkoda że Pawełek nie zrobił sprawozdania z przejęcia Klubu , nie pokazał jaki jest stan finansów. Nie wiedział co przejmuje ?
Czeka nas gra razem w IV lidze - Okocimski - Borzęcin. , z tym że w Borzęcinie na klub wydaje się pieniądze nieporównywalnie większe , jest zaplecze i fajna atmosfera. jest przynajmniej z kimś porozmawiać. W Brzesku to tylko kity wstawiają.
Poczekam jeszcze 3 miesiące i sobie odczytam swój wpis.

Okocimski 12 lata 7 miesiąc temu #2160

• prawda Avatar
  • prawda
Anonim napisał:
kibic napisał:
kibic napisał:
Co tak nie było, jełopie. Dość krętactwa w tym Klubie.
Racja ! Kwaśniak to jełop i krętacz ! To on doprowadził klub na skraj bankructwa !
Cesiek przejadł już rok wcześniej kase OKS-u i zostawił zobowiązania.Do prokuratury panie Romanie zgłosić jego niegospodarność.kibic

Okocimski 12 lata 7 miesiąc temu #2161

• Kibic 2 Avatar
  • Kibic 2
Som nie przejod tyko cały Zarząd z byłym Burmistrzem Musiałem na cele, a jedzenie i picie to kupowoł ze swoich widziołem. Ty a moze ksiegowa kreciła lody a oni nic nie wiedzieli.

Okocimski 12 lata 7 miesiąc temu #2166

• teściu Avatar
  • teściu
kibic 2 napisał:
Trener napisał:

Wcale się nie dziwię że klub upada, od roku śledzę sytuacje i realnie podchodzę do tematu. Szkoda że Pawełek nie zrobił sprawozdania z przejęcia Klubu , nie pokazał jaki jest stan finansów. Nie wiedział co przejmuje ?
Czeka nas gra razem w IV lidze - Okocimski - Borzęcin. , z tym że w Borzęcinie na klub wydaje się pieniądze nieporównywalnie większe , jest zaplecze i fajna atmosfera. jest przynajmniej z kimś porozmawiać. W Brzesku to tylko kity wstawiają.
Poczekam jeszcze 3 miesiące i sobie odczytam swój wpis.

Ale jak miał zrobić sprawozdanie skoro wydaje się , ze gościu się pogubił i nie wie o co tak do końca chodzi, jakie wydatki, ile komu płaci i za co i ile jest zadłużenia. Zrobi bilans w styczniu 2014 i wszystko będzie wiadomo.

Okocimski 12 lata 7 miesiąc temu #2167

• Rozsądny Avatar
  • Rozsądny
Bilans jest robiony co rok i przedstawiany jest do akceptacji na Walnym Zebranie każdego roku na wiosnę. Nie ośmieszaj mnie z tym Pawełkiem kto się z nim liczy w Brzesku nie mówiąc juz o sponsorach.

Okocimski 12 lata 7 miesiąc temu #2179

• Kibic Avatar
  • Kibic
No to wyszło Zarząd OKS po odejściu Kwaśniaka działa nielegalnie. Pawełek jak ty prowadzisz rozmowy ze sponsorami gdy w KRS nie jesteś zarejestrowany. Skandal. Chłopie daj sobie spokój.

Okocimski 12 lata 7 miesiąc temu #2183

• Członek Avatar
  • Członek
Chodzą słuchy że na Walnym we wtorek w Klubie ma się pojawić Burmistrz Wawryka po co- chyba żeby został wygwizdany przez kibiców bo już się szykują na niego . Myślę że zebranie jest otwarte .

Okocimski 12 lata 7 miesiąc temu #2184

• Członek Avatar
  • Członek
Chodzą słuchy że na Walnym we wtorek w Klubie ma się pojawić Burmistrz Wawryka po co- chyba żeby został wygwizdany przez kibiców bo już się szykują na niego . Myślę że zebranie jest otwarte .

Okocimski 12 lata 7 miesiąc temu #2194

• NS Avatar
  • NS
Przykład Nowego Sącza godny do naśladowania!

Tylko od stycznia do 1 września 2013 na rozwój sportu miasto przeznaczyło blisko 2,9 mln zł, a do końca roku z rezerwy budżetowej zostaną wygospodarowane dodatkowe środki na miejscowy sport.

Tymczasem w Brzesku na sport w całym roku 2013 przeznaczono 380 tys. zł!

www.sadeczanin.info/sport,8/prezydent-nowego-sacza-podzielil-pieniadze-na-sport,45106#.UqwSueKhlSB

Okocimski 12 lata 7 miesiąc temu #2197

• Porażka Avatar
  • Porażka
Obecny Burmistrz jak widzę i porównałem to z podobnymi Miastami do Niepołomic włącznie ,,zniszczy całkowicie sport w Brzesku. Jest to Tragedia a co najgorsze niektórzy działacze których przekupił dając im synekury w Urzędzie, robią mu kampanię wyborczą mamiąc w prasie mieszkańców propagandą sukcesu. Tych faryzeuszu już rozszyfrowałem jeszcze musi ich rozszyfrować społeczność lokalna ale to kwestia czasu. Działacz sportowy.

Okocimski 12 lata 7 miesiąc temu #2211

• Dociekliwy Avatar
  • Dociekliwy
Podaję informacje oficjalną jak wyglądała dotacja na sport w mniejszej Gminie Niepołomice i o mniejszym budżecie jak Gmina Brzesko w roku 2013
Dotacja na sport to 987 tyś zł w Niepołomicach
Dotacja na sport to 350 tyś zł w Brzesku
Nie porównuje już Sącza bo tam na samą Sandecję przeznaczono 2 ml .
Burmistrzu masz jeszcze czelność wypowiadać się w mediach razem z przydupasem Pawełkiem że ty jesteś mecenasem sportu. HAŃBA DLA BRZESKA. Kibice organizujmy protest na Sesji Budżetowej Miasta w dn. 27 grudnia. Działacz sportowy.

Okocimski 12 lata 7 miesiąc temu #2212

• kibic Avatar
  • kibic
Dociekliwy napisał:
Podaję informacje oficjalną jak wyglądała dotacja na sport w mniejszej Gminie Niepołomice i o mniejszym budżecie jak Gmina Brzesko w roku 2013
Dotacja na sport to 987 tyś zł w Niepołomicach
Dotacja na sport to 350 tyś zł w Brzesku
Nie porównuje już Sącza bo tam na samą Sandecję przeznaczono 2 ml .
Burmistrzu masz jeszcze czelność wypowiadać się w mediach razem z przydupasem Pawełkiem że ty jesteś mecenasem sportu. HAŃBA DLA BRZESKA. Kibice organizujmy protest na Sesji Budżetowej Miasta w dn. 27 grudnia. Działacz sportowy.
Czesiek przestań pier....ć w kółko jedno i to samo !

Okocimski 12 lata 7 miesiąc temu #2216

• Kibic 2 Avatar
  • Kibic 2
Sprawdziłem na stronie tych Miast taka jest prawda, urzędasie nikt nie pier...w kólko co prawda w oczy kole.

Okocimski 12 lata 7 miesiąc temu #2218

• Nieurzednik Avatar
  • Nieurzednik
Kibic 2 napisał:
Sprawdziłem na stronie tych Miast taka jest prawda, urzędasie nikt nie pier...w kólko co prawda w oczy kole.
To wystarczy wkleić wpis jeden raz i już a nie po 10 razy w kółko jedno i to samo !
Time to create page: 0.117 seconds
Zasilane przez Forum Kunena ::