Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT: Okocimski

Okocimski 12 lata 7 miesiąc temu #2230

• Działacz Avatar
  • Działacz
Dzisiaj się dowiedziałem że Zarządu w OKS nie ma,sztab dowodzenia przeniósł się do MWM zebrania prowadzi kol Marek Puzia, w Piątek tam już odbyło się Walne . p.o Pawełek zostaje na stałe Prezesem z wpisem do KRS. Hura mamy prezesa.

Okocimski 12 lata 7 miesiąc temu #2231

• O(L)O Avatar
  • O(L)O
Czy dziś może miało miejsce jakieś zabranie członków w Okocimskim? Zapadły jakieś decyzje?

Okocimski 12 lata 7 miesiąc temu #2234

• Do olo Avatar
  • Do olo
Zebranie było i się odbyło. Z tego co wiem ,Zarząd funkcjonował w Klubie nie prawnie po rezygnacji większości członków. Nie było chętnych do pracy w Zarządzie na zebraniu z łapanki go uzupełniono aby Starosta nie wprowadził komisarza. Kibice rejestrują nowy Klub i własne stowarzyszenie. Ogólnie żadnych decyzji tz pat ,ponieważ umowy są nie podpisane ze sponsorami. Gdy ich nie podpiszą to Prezes Pawełek stwierdził że się wycofają z rozgrywek. Pan były Senator Mietła skrytykował prowadzenie zebrania i P. O Prezesa za brak konkretów , a Pan Kwaśniak wyczyścił kichy Burmistrzowi że przeznacza na Klub ochłapy i porównał finansowanie w innych Klubach. Bicie piany o wynagrodzenia, jedni nie dostają od kilku miesięcy pieniędzy np masarzysta a księgowa i dyrektorzy mają na bierząco płacone . Myszka gadał o zwolnieniu Księgowej . Na tym zebranie zakończono. Amen.

Okocimski 12 lata 7 miesiąc temu #2239

• aleks Avatar
  • aleks
Do olo napisał:
Zebranie było i się odbyło. Z tego co wiem ,Zarząd funkcjonował w Klubie nie prawnie po rezygnacji większości członków. Nie było chętnych do pracy w Zarządzie na zebraniu z łapanki go uzupełniono aby Starosta nie wprowadził komisarza. Kibice rejestrują nowy Klub i własne stowarzyszenie. Ogólnie żadnych decyzji tz pat ,ponieważ umowy są nie podpisane ze sponsorami. Gdy ich nie podpiszą to Prezes Pawełek stwierdził że się wycofają z rozgrywek. Pan były Senator Mietła skrytykował prowadzenie zebrania i P. O Prezesa za brak konkretów , a Pan Kwaśniak wyczyścił kichy Burmistrzowi że przeznacza na Klub ochłapy i porównał finansowanie w innych Klubach. Bicie piany o wynagrodzenia, jedni nie dostają od kilku miesięcy pieniędzy np masarzysta a księgowa i dyrektorzy mają na bierząco płacone . Myszka gadał o zwolnieniu Księgowej . Na tym zebranie zakończono. Amen.

I panowie z UM tymczasem Wawryka, Tyrkiel i Sułek poprawiając swe garniturki wyszli cichaczem ze spuszczonymi głowami...

Okocimski 12 lata 7 miesiąc temu #2240

• kibic Avatar
  • kibic
aleks napisał:
Do olo napisał:

I panowie z UM tymczasem Wawryka, Tyrkiel i Sułek poprawiając swe garniturki wyszli cichaczem ze spuszczonymi głowami...
Dlaczego piszesz Burmistrzowi skoro Burmistrza na spotkaniu nie było !

Okocimski 12 lata 7 miesiąc temu #2245

• :( Avatar
  • :(
Czyżby początek końca Okocimskiego w 1 lidze? :( tylko czy aby tylko w 1 lidze?? :/

Okocimski 12 lata 7 miesiąc temu #2246

• Uczestnik Avatar
  • Uczestnik
Zapomniałę jeszcze o Ojczyku było ich czterech.

Okocimski 12 lata 7 miesiąc temu #2249

• Nirób Avatar
  • Nirób
Uczestnik napisał:
Zapomniałę jeszcze o Ojczyku było ich czterech.

Oj, Panie Wawryka, Oj Panie Pawełek ale narobiliście dziadostwa, wstyd dla Brzeska, wstyd na całą Polskę

Okocimski 12 lata 7 miesiąc temu #2266

• działacz sportowy z Brzeska Avatar
  • działacz sportowy z Brzeska
Obserwując Walne Zebranie OKS dało się zauważyć obecność 4 facetów z Urzędu Miasta tj, Burmistrza, jego zastępcę,sekretarza i byłego Przewodniczącego Rady Miasta Ojczyka. .Jestem patriotą Okocimskiego i wydawało mi się że taka delegacja po raz pierwszy w Klubie spowoduje pomoc dla Oks w trudnej sytuacji finansowej. Niestety jestem rozczarowany obecnością tych Panów którzy bez żadnych konkretów dyplomatycznie wywinęli się z takowej. Cytuję wypowiedz Pana Grzegorza Wawryki......Będziemy pomagać jak do tej pory w miarę naszych możliwości budżetowych. Zrozumiałem czym jest podyktowana ta obecność. Teraz już wiem że nie troską o dobro Klubu a zbliżającą się kampanią wyborczą.

Okocimski 12 lata 7 miesiąc temu #2302

• szpieg Avatar
  • szpieg
Przyszli ci faceci wysondować co się dzieje i nagrać spotkanie ukrytą kamera żeby za chwilę wykorzystać dziennikarzynę sprzedajną w Temi do szkalowania Klubu. Zaznaczam że żadnej większej pomocy z Urzedu Miasta nie będziecie mieć i po co Roman Pawełek ich zaprasza. Trzeba być naiwniakiem.

Okocimski 12 lata 6 miesiąc temu #2327

• kibic Avatar
  • kibic
szpieg napisał:
Przyszli ci faceci wysondować co się dzieje i nagrać spotkanie ukrytą kamera żeby za chwilę wykorzystać dziennikarzynę sprzedajną w Temi do szkalowania Klubu. Zaznaczam że żadnej większej pomocy z Urzedu Miasta nie będziecie mieć i po co Roman Pawełek ich zaprasza. Trzeba być naiwniakiem.
Gdyby nie przyszli to byś pisał, że mają klub w d.pie, nic ich nie interesuje itd. Zastanów się nad tym co piszesz.

Okocimski 12 lata 6 miesiąc temu #2328

• Kibic2 Avatar
  • Kibic2
A dlaczego na żadne mecze drużyny 1 ligowej nie chodzą jak nie mają klubu w dupie a wysokość 150 tyś na rok cię nie zastanawia??????

Okocimski 12 lata 6 miesiąc temu #2330

• kibic 3 Avatar
  • kibic 3
Kibic2 napisał:
A dlaczego na żadne mecze drużyny 1 ligowej nie chodzą jak nie mają klubu w dupie a wysokość 150 tyś na rok cię nie zastanawia??????
A dlaczego prezydent Warszawy nie chodzi na mecze Legii ? To cie nie zastanawia?

Okocimski 12 lata 6 miesiąc temu #2349

• radny Avatar
  • radny
Jak wynika z budżetu Miasta na rok 2014 oks otrzyma mniej pieniędzy niż w latach poprzednich. Zapraszani na zebranie Burmistrzowie przez Romana Pawełka przyszli , nagrali zebranie wewnętrz Klubowe i olali członków Klubu .a odpowiedni negatywny artykuł przygotowali nieobecnej ZS który ukazał się w TEMI . Dziwię się po co ta propaganda pod publiczkę. Pamiętam gdy Prezesem był Kwaśniak nikogo nie zapraszał krytykował władze Miasta ,a pieniędzy dostawał 3 razy więcej od Wawryki, ale gośc miał jaja i nie lazł im do tylka i się go bali. Walczył o Klub to go podstępnie wykończyli w Sądzie. Tylko zmiana Gospodarza Miasta jest szansą na dalsze funkcjonowanie Klubu. P.O prezesie Pawełek czy ty tego nie rozumiesz??

Okocimski 12 lata 6 miesiąc temu #2364

• kibic Avatar
  • kibic
Cesiek aleś gnoju narobił w Okocimskim.
przeklej.net/down/2657554917609561610562...d000be417e1a657.html
Time to create page: 0.098 seconds
Zasilane przez Forum Kunena ::